top of page

Krogedal begravelsesbyrå ble stiftet 10. oktober 1986 på Ganddal av Arvid Krogedal. Firmaet vokste raskt ut fra hjemmekontoret på Solbakken og fikk kontor i Oalsgata 75 på Stangeland. Arvid sa alltid at i Krogedal handlet det om "tid og trygghet". 

I dag sier vi at vi ønsker å skape:

"Trygghet for en verdig avskjed". 

 

I år 2000 slo Arvid Krogedal seg sammen med Leif Thingbø, som drev med inngravering av gravmonumenter og salg av nye gravsteiner. I 2003 overtok Leif all drift av Krogedal begravelsesbyrå, hvor Arvid fortsatte som bedemann. 

Gjennom alle år har firmaet holdt en stø kurs. Fokus på å hjelpe og være til stede i forbindelse med begravelse har alltid stått fremst i hverdagen.

 

I Krogedal er alle ansatte involvert i driften. Gjennom alle år har firmaet opplevd vekst og vi har fått flere avdelinger.  Vi har begravelser fra Ryfylke til Ogna, Dirdal til Randaberg, ja, på hele Nord-Jæren. Vi har vært i mange tusen hjem for å møte familier som trenger vår bistand. I dag har vi kontorlokaler i Stavanger, Sandnes, Bryne og på Jørpeland. Krogedal begravelsesbyrå har også fortsatt egen gravsteinproduksjon og butikker med salg av nystein og navnetilføyelser.  

 

Krogedal begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd, bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge.  

Vårt mål

Vi ønsker å skape 

-

Trygghet for en verdig avskjed

-

bottom of page